TOT EDUCAȚIE..NONFORMALĂ

TOT EDUCAȚIE..NONFORMALĂ

duminică, 13 decembrie 2015

”Parlez-vous global” - să vorbim global despre educația pentru dezvoltare , migrație și cetățenie globală

Joi, 10 decembrie 2015, a avut loc Seminarul Național ”Migrațiune și cetățenie globală la școală” , eveniment din  cadrul proiectului internațional  ”Parlez-vous global - să vorbim global despre educația pentru dezvoltare , migrație și cetățenie globală”, DCI NSA - ED/2012/280-770,derulat în peroada 2013-2015.
Seminarul s-a desfășurat la Școala Superioară Comercială ”N.Krețulescu” din București și s-a bucurat de prezența unor delegații de profesori din județele în care s-a derulat acest proiect: Buzău, Constanța, Prahova și București. Delegația județului Buzău a fost alcătuită din reprezentați din cele 14 școli în care s-a derulat proiectul și a fost  condusă de d-na Prof. Paula Mihai - coordonatorul județean al proiectului .
Programul seminarului a cuprins prezentarea rezultatelor finale ale proiectului, prezentarea rezultatelor la nivelul școlilor implicate precum și prezentarea obiectivelor de dezvoltare durabilă ale  mileniului- prezentare facută de d-na Nina Cugler , președinte executiv APDD-Agenda 21 .
” O oportunitate, un test, un succes!” - după cum a precizat în prezentarea sa , d-na Florina Potârniche- Managerul Proiectului ”Parlez-vous global”
Felicitări organizatorilor și școlilor participante. Mult succes în proiectele viitoare.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu