TOT EDUCAȚIE..NONFORMALĂ

TOT EDUCAȚIE..NONFORMALĂ

luni, 7 decembrie 2015

”Ești tânăr - ești aFIRMAt”- Proiect POSDRU - educație antreprenorială

Sâmbătă, 05.12.2015 a avut loc la Focșani într-o locație deosebită, Grand D'or, târgul interregional de Firme de Exercițiu din județele din regiunea de SE, activitate din cadrul proiectului 
”Ești tânăr, ești aFIRMAt
POSDRU/175/2.1/S/150682”, 

La târg au participat 140 de firme de exercițiu din 14 licee din Regiunea de Dezvoltare de SE, câte 10 din fiecare liceu. Elevii coordonați de doamnele profesoare și domnii profesori și-au amenajat standurile cu rezultatele muncii lor în cadrul proiectului apoi și-au făcut cunoscute firmele de exercițiu într-o manieră cât mai atractivă. S-au realizat tranzacții , s-a socializat cu multă voie bună, s-au împărtășit exemple de bune practici. Din județul Buzău au participat elevii de la Liceul Teoretic ”Ștefan cel Mare” din Municipiul Râmnicu Sărat, cu cele 10 firme de exercițiu: FE ”ARTROOM” SRL, FE ”HARDWARE” SRL, FE”INFONET SOLUTIONS” SRL, FE” MENIN HAND MADE” SRL, FE ”PERFECT ADVENTURE” SRL, FE ” DIODA” SRL, , FE ” FALAV COKIES” SRL, FE”MACO” SRL, FE ”VENUS” SRL, FE ”BEAKING RULES” SRL.
Felicitări pentru munca depusă de toți elevii în cadrul proiectului pentru modul în care au înțeles să-și constiuie și să-și promoveze planurile de afaceri ale propiilor firme de exercițiu . Câștigătoare, din partea Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare”,  în cadrul concursului realizat de organizatorii proiectului a fost Firma de Exercițiu FE ”ARTROOM” - reprezentată de elevii ANDREEA VLAD, VIOLETA CIOCÂRLAN, BEATRICE CHINȚOI, DENISA MARIN ȘI GEORGE ROȘU” de la clasa a XII - a A. Felicitări și mult succes pe mai departe.






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu