TOT EDUCAȚIE..NONFORMALĂ

TOT EDUCAȚIE..NONFORMALĂ

joi, 14 ianuarie 2016

Școala Altfel / 2016

Dragi colege și dragi colegi în perioada următoare va trebui să pregătiți programul pentru săptămâna altfel care știu că dă ”bătaie de cap” multora dintre noi. În acest sens vă rog să consultați cele de mai jos și să vă exprimați poziția.

Fundația Noi Orizonturi împreuna cu grupul de lucru Şcoala Altfel. TOT educaţie! a construit un document de poziţie ce conţine câteva soluţii de îmbunătățire a programului Școala Altfel. Acestea au fost dezbătute în cadrul a trei dezbateri publice organizate la Cluj-Napoca
 
Iaşi
 
 şiBucureşti
 
.


Aici - https://scoalaltfel.wordpress.com/category/pozitia-noastra/
 
 găsiţi detaliate soluţiile găsite de experţi în educaţie, iar până în 15 ianuarie vă rugăm să ne oferiţi feedbackul dumneavoastră pentru a ne asigura că propunerile noastre sunt într-adevăr utile profesorilor şi unităţilor şcolare. Ne dorim să acordăm şansa de a-şi exprima părerea şi inspectorilor, directorilor, profesorilor, consilierilor educativi, din toată ţara.


Din 20 ianuarie vom lansa şi documentul de poziţie final în urma feedback-urilor primite din ţară, precum şi petiţia online pe care o puteţi semna dacă doriţi să susţineţi demersul nostru.

Mai multe informaţii despre acest proiectul naţional găsiţi pe Blogul campaniei Şcoala Altfel. TOT Educaţie!
 

Aşteptăm cu interes opiniile voastre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu